Over het ID

Samen bouwen

aan ruimtes

om te beleven

BEDRIJVEN

Het ID! is een vertrouwde partner voor project- en planontwikkelaars, bouwbegeleiders, makelaars, aannemers, architecten en andere zakelijke opdrachtgevers. De samenwerking start vaak in een vroeg stadium waarbij Het ID! de esthetische kant ontwerpt en begeleid, waarbij betrokkenheid kenmerkend is.

Door goed te luisteren naar persoonlijke wensen en behoeften worden de gewenste ruimte(n) in kantoor, horeca gelegenheid of sportcentrum sfeervol, warm en optimaal ingericht binnen de mogelijkheden. Een enkele ruimte of een geheel pand, nieuw of hergebruikt, samen bouwen we aan een functioneel en inspirerend resultaat! Waarbij de identiteit van het bedrijf voel- en zichtbaar is.

PLAN VAN AANPAK

Elk project is uniek en vraagt om een kwalitatieve en gedegen aanpak. Deze aanpak is in vier fases opgedeeld, waarbij we stap voor stap samen werken naar het mooiste gedeelte ´waar alle wensen & ideeën samen komen!'.

Basis

Het ID! start met een analyse van de locatie en de huidige werkomgeving. Samen gaan we met open vizier brainstormen, ideeën genereren, kijken naar de mogelijkheden binnen de door jullie gewenste kaders en bouwen een we op maat naar jullie ideale ruimte zodat de beleving past bij filosofie van de organisatie. Essentieel voor een goed eindresultaat.


Ontwerp
Aan de hand van grove schetsen en beeldmateriaal worden de ideeën langzaam concreter. Samen komen we tot een definitief en uniek plan welke past bij het imago van jullie bedrijf. Het plan kan variëren van alleen belichting, materiaal, beplanting, kleur tot een totaal plan. In deze fase is er nauw contact over de indeling & de sfeerbepalers.


Inkoop & voorbereiding
Op de locatie start de verbouwing waarbij het definitieve plan als leidraad wordt gebruikt.
De rol van Het ID! bestaat hier uit bemiddelen en ontzorgen betreffende het esthetische deel.
Indien gewenst ondersteuning bij de inkoop van artikelen met samenwerkende partijen.


Uitvoering
De laatste stap tot het realiseren van het definitieve plan. Het inrichten gaat beginnen waarbij Het ID! coördineert en de styling verzorgt. Het ID! gelooft dat de beleving zit in de finishing touch door gebruik van accessoires, met als doel een inspirerende ruimte te creëren.


SFEERIMPRESSIE & SCHETSEN

De grove schets & de sfeerimpressie geven een compleet beeld van hoe de gewenste ruimte(n) eruit komen te zien.

Contact