Wie is het ID

Hetty Stegeman

IK DENK GRAAG OUT OF THE BOX

Men ervaart mij als creatief terwijl ik mijn hart volg, mijn oor ter luister leg en de ruimte voel. Het is niet tegen te houden; kleuren en beelden komen in mijn hoofd en vormen de basis van opnieuw iets moois. Mijn inlevingsvermogen maakt dat ik de klant centraal stel en kan inspireren.

Vele meters liep ik in diverse woonwarenhuizen en maakte zo kennis met het werken met doelgroepen in verschillende woonstijlen van traditioneel tot modern.

Ik volgde speciale trainingen om kennis te vergaren over kleurtoepassing en licht. Nog steeds word ik blij als bij schemering de lampen aangaan en de ruimte prettig verlicht. En dat de kleur op de muur zich als een kameleon gedraagt...dat kan ik echt ervaren als een cadeautje van de ruimte.

Ik denk graag en gemakkelijk "Out-of-the-box" en daag mezelf continue uit me daarin te blijven ontwikkelen waardoor steeds een uniek ontwerp ontstaat. Ik weet van aanpakken. Dat heb ik van huis uit meegekregen en breng dit ook al jaren in de praktijk.

18 jaar HET ID! zijn inmiddels een feit en daar ben ik trots op. Opdrachtgevers uit diverse branches weten mijn werk te waarderen en zoeken regelmatig de samenwerking. De verschillende expertises die samenkomen is te zien in het resultaat.


Laten we samen bouwen aan ruimtes om in te leven!

Contact