Infoprojects

Infoprojects

opdracht

Make over jaren 30 kantoorvilla
Kleuradvies, verlichting, indeling en aankleding

Loop eens door je kantoor en bekijk de ruimten door de ogen van een onbekende.
Wat zie je dan? Wellicht voel je dan dat het beter zou kunnen. Maar lukt het je niet om te bepalen hoe. Of je zoekt naar wat verrassende elementen.

terug

Hetty loopt met je mee, zet een bezoekers- en medewerkers bril op en voelt feilloos aan wat er beter kan. Ze komt met toepasbare idee├źn: relatief eenvoudig door te voeren, verrassend en stijlvol. Voorstellen die passen bij je pand en organisatie. Voorstellen die niet in beton gegoten zijn, maar bespreekbaar en flexibel bij te stellen. Soms met groots effect tegen een beperkte investering.

Maar het blijft niet bij ideeen, Hetty neemt je bij de hand in de uitvoering.
De inzet van haar leveranciersnetwerk zorgt ervoor dat de ontwerpen ook echt uitgevoerd worden. Van begin tot einde betrokken en fijn in de omgang. Wat wil je nog meer?

Ons kantoor heeft een ware boost gekregen. Ons team is elke dag weer blij met het resultaat: positief op alle fronten. En dat ervaren wij niet alleen wijzelf, elke bezoeker steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. Wil jij ook een stap zetten? Ik kan Het ID! van harte aanbevelen!

Palmen eigenaar, directeur

terug

Contact